Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK - MALDÍV-SZIGETEK

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

Folytatjuk nemrég elkezdett, esküvői helyszíneket bemutató sorozatunkat, ezúttal a Maldív-szigetek következnek. A végtelen parányi szigetből álló állam, az Indiai-óceán gyöngyszemei bizonyára mindenki számára bakancslistás úticél. A Maldív-szigeteken „nem hivatalos esküvő” köthető, ebben az esetben a párok egy emléklapot kapnak a szertartásról. Legalább fél évvel a tervezett esküvő előtt érdemes elkezdeni a szervezést, így a legjobb áron foglalhatjuk a repülőjegyet és van idő minden részletet megtervezni.

Számos oka van, miért is érdemes ezt a csodás szigetvilágot választani esküvőtök helyszínéül:

·        Háborítatlan nyugalom, végtelen panoráma, szikrázóan fehér homokos partok, türkiz óceán, trópusi növényzet vár.

·        Hidroplános transzfer az atollok fölött a reptér és a szálloda között – garantáltan életre szóló élményben lesz részetek.

·        A levegő egész évben 30°C körüli, állandó gyenge szellővel, időnként trópusi záporral.

·        Az egyedülálló szigetvilágban egy szigeten egyetlen szálloda helyezkedik el, melyek maximálisan kiszolgálják a természet közelségét luxussal kombinálni vágyó látogatókat – tökéletes kikapcsolódás távol a világ zajától (pl. Meeru).

·        Az aktívabb üdülést keresőknek a szolgáltatások széles skáláját kínáló szállodaszigeteket ajánlunk (pl. Sun Island).

·        A távoli, egzotikus úticélok közül ide a legalacsonyabb a repülőjegy ár.

·        Sokszor európai szakácsok gondoskodnak a vendégekről, így az európai ízvilág a jellemző, de megtalálható a jellegzetes maldív, indiai konyha is.

Egy esküvő a Maldív-szigeteken kb. 1.500.000 Ft-ért megszervezhető, persze az igényektől függően ez az összeg magasabb is lehet. A fenti ár tartalmazza 2 főre a repülőjegy, a szállás és az ellátás árát -1 hétre-, és az alap esküvői csomagot.

Ti is erről álmodoztok? Várunk titeket irodánkban (Budapest, Munkácsy Mihály u. 23.), ahol tengernyi utazási ajánlat vár elérhető áron!


Szállásajánlatokért és az esküvői csomagokért kattints:https://eskuvokulfoldon.hu/maldiv-szigetek2

Vissza a hírekhez