Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

KIEMELT AKCIÓINK

ESKÜVŐI CSOMAG MOST 30%-KAL OLCSÓBBAN, TUNÉZIÁBAN, CSAK A CORAL TOURSNÁL!

Foglald le nem hivatalos esküvőtöket 2020. március 31-ig és 30% kedvezményt kaptok az esküvői csomag árából!

Esküvői csomag már 140.000 Ft / pár ártól, mely tartalmazza a magyar esküvőszervező személyes szolgálatait, gyönyörűen feldíszített helyszínt és a fotózást.

Részletek, repülőjegy- és szállás ajánlatok: https://eskuvokulfoldon.hu/foglalhato-eskuvoi-csomag

AKCIÓ A MALDÍV-SZIGETEKEN!

2020. januártól a Villa Hotels szállodáiban a félpanzió áráért teljes panziós ellátást kapsz!

Most érdemes foglalni!

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.