Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Rólunk

Irodánk 1995-ben alakult néhány fős családi vállalkozásként.  Dinamikus, fiatal csapatunknak nemcsak munkája, de egyben hobbija is az utazás és az utaztatás.
 
Így választottuk a nevünket és logonkat:  
 
 
Coral, mint az Ausztráliában található Great Berrier Reef -korallzátony és a Közép Amerika őserdeiben található madárfaj, a tukán
 
Az alakulásunk óta folyamatosan a tömegturizmus igényeinek kiszolgálása helyett a minőségi utaztatást helyezzük előtérbe.  Saját szervezésű útjainkkal, továbbá Magyarország és a világ legjelentősebb utazási irodáinak ajánlataival állunk szíves rendelkezésükre!
 
2001-től Magyarországon először, elindítottuk a külföldi nászutak, esküvők szervezését egzotikus helyszíneken.  Utasaink ma már nem csak utazásszervezésre, de a nászút legapróbb részleteinek megszervezésével is megbízzák irodánkat.
 
A minőséget várják tőlünk ma is utasaink, akik egyedi kívánságokkal, igényekkel keresnek meg bennünket, legyen szó akár céges szakmai utaztatásról, egzotikus nyaralásról, külföldi esküvőről, nászútról, esetleg kulturális körutazásról. Profilunkba beletartozik a repülőjegy értékesítés, szállásfoglalás is a klasszikus programok szervezésén túlmenően. Meghirdetett csoportos útjainkon kívül kisebb-nagyobb baráti társaságok, szakmai, munkahelyi közösségek, cégek számára egyedi igények alapján programokat állítunk össze. Érkezéskor külföldi partnerirodáink megbízható munkatársai várják utasainkat, illetve kérés esetén irodánk dolgozója végzi az utasok kísérését, mint csoportkísérő.
 
Törzsutasaink elnyert bizalmát és jó hírnevünket igyekszünk megtartani – hiszen ez szakmánk alapvető feladata. 
 
Dinamikus, fiatal csapatunknak nemcsak munkája, de egyben hobbija is az utazás és az utaztatás. A világ 64 országban szerzett személyes tapasztalatunk a garancia arra, hogy Önt ne érje kellemetlen meglepetés.  Reméljük, a következő útja alkalmával Ön is meggyőződik erről, kedves utazó!
 
Merjen álmodni, mi megszervezzük Önnek!
 
2019 a megújulás éve volt a Coral Tours életében. Új irodában, exclusive környezetben várjuk a hozzánk betérő utasokat! A 2020-as évben pedig jubilál az iroda, 25 évesek vagyunk !
 
Kellemes utazást kíván a Coral Csapat!
 
… Utazás az Életünk!
Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk Rólunk

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.