Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK - MÁLTA

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

A Földközi-tenger szívében, Szicília és Afrika között fekvő törpeállam, Málta egy szigetcsoport, amelyből csak a 3 legnagyobb sziget lakott- Málta, Gozo és Comino.

Nem a szokványos, láblógatós tengerparton heverészős úti cél, bár erre is van lehetőség, hiszen csodás, azúrkék öblök és kristálytiszta tenger várják az ide látogatókat. Az itt tartózkodást, a pihenést érdemes aktív kikapcsolódással tartalmassá tenni, hiszen a hely történelme, kulturális öröksége igen gazdag, a zegzugos utcákban katedrálisok, barokk és reneszánsz paloták magasodnak. 

Málta éghajlata mediterrán, az enyhe, esős teleket forró, száraz nyarak követik. A nyarat a szinte folyamatosan fújó északnyugati szelek enyhítik. A nyár többnyire szeptember végéig tart, de az október hónap időjárása is kellemes.

Válasszátok a szimbolikus esküvői ceremónia és a nászút helyszínéül Máltát, hiszen:

  • az év 300 napján szikrázó napsütés vár, így nem kell az időjárás miatt aggódnotok
     
  • a magyar szertartásvezető személyes, egyedi szöveggel teszi felejthetetlenné a szertartást
     
  • lehetőségetek van a családdal, barátokkal ünnepelni, hiszen szuper ár-érték arányú szállásokat tudunk ajánlani
     
  • elképesztő színekben pompázó, kristálytiszta tenger, sziklás partok, barátságos emberek várnak
     
  • parányi területen megannyi kultúrtörténeti műemlék, a történelem szinte minden korszakából származó alkotások teszik emlékezetessé a nászutat
     
  • Valletta, a lovagok városa és egy-egy halászfalu, a mai máltaiak temperamentumával egyedi élményt nyújt
     
  • Málta a sportos, aktív üdülésre vágyók (vitorlázók, szörfösök, búvárok) paradicsoma is.
     
  • a máltai konyha sokat átvett az arab, olasz és angol gasztronómiából, de mindenképp érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat is, melyekben természetesen a tengeri étkek dominálnak. Nemzeti ételük a nyúlhús, italuk a lemoncello – citromlikőr, kaktuszlikőr.
     

Ha úgy érzitek, Málta az ideális helyszín a Nagy Napra és egy csodás nászútra, várunk titeket irodánkban (Budapest, Munkácsy Mihály u. 23.), ahol segítünk eligazodni a szállodák, apartmanok kínálatában és megtaláljuk számotokra a legjobb esküvői csomagot!

Szállásajánlatokért és esküvői csomagokért kattints: https://eskuvokulfoldon.hu/malta

Vissza a hírekhez