Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK I.-MAURITIUS

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

Ha egy pár külföldi esküvőt tervez, mindig azt tanácsoljuk, hogy látogassanak el utazási irodánkba, hiszen közel 25 éves tapasztalatunk, a rengeteg megszervezett külföldi esküvő és a helyszínek ismerete garantálja, hogy a párhoz leginkább illő esküvőt szervezzük meg, és valóban felejthetetlen, örök élmény lesz a Nagy Nap. A Coral Toursban felszolgált finom kávé mellett megismerjük a házasulandókat, akik minden kérdésükre, aggályukra választ kaphatnak.

Gondolatébresztőnek azonban sorozatot indítunk, amelynek első részében az Indiai-óceán egyik csodás trópusi paradicsomát, MAURITIUST mutatjuk be.

???????????
Mauritius a Maldív-szigetek mellett az a desztináció, ahová nagyon régi és jó kapcsolataink okán kiváló áron kínálunk csodás szállodákat. De lássuk, miért is érdemes ezt a csodás szigetet választani esküvőtök helyszínéül?

...mert lehetőség van hivatalos esküvői ceremóniára, azaz az ott kapott házassági anyagkönyvi kivonatot itthon csak honosítani kell

... ázsiai, afrikai és európai kultúrák és vallások különleges kavalkádja a kis szigetállam, egyedi hangulattal

.. egész éves úticél: "télen" azaz július – augusztusban is 20-25 °C víz és levegő egyaránt

... látványos, fehér homokos partok, azúrkék tenger, a szigetet körülvevő korallgyűrű miatt úszásra alkalmas strandok

... egzotikus piacok, gyöngyékszerek, különleges anyagból készült ruhaneműk, hajómodellek várnak rátok

... indiai – kínai – francia – kreol konyha ízeivel ismerkedhettek meg és kitűnő tengeri ételeket kóstolhattok

... gazdag programválasztékot, kirándulásokat kínálunk: Pamlemousses botanikus kert a térség egyik legjelentősebb gyűjteménye, krokodil & madárpark, csodálatos vízesések a sziget belsejében, egyedülálló vulkanikus képződmények, teaültetvények, cukornádültetvények és feldolgozás: rumkészítés, óriás teknősök, szent hindu tó stb-stb.

... és hogy mennyibe kerül mindez? Kb. 1.500.000 Ft 2 főre, repülővel, szállással és ellátással, alap esküvői csomagban 1 hétre, azaz nászúttal együtt.????

Kedvet kaptatok? Várunk titeket irodánkban!

Vissza a hírekhez