Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK - DUBAI

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

Dubai évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem csupán a télből-nyárba utazók körében, de az egzotikus esküvőre vágyó párok között is.
Bár Dubaiban csak nem hivatalos esküvőre van lehetőség, számos érv szól mellette:

  • az év legnagyobb részében a napsütés jellemzi
  • ha nem szeretitek a hosszú repülőutakat, de télből a nyárba vágytok, a legideálisabb úticél - mindössze 5 órás repülőút
  • a legek városa, luxus szállodák, fenséges homokdűnék jellemzi
  • magyar asszisztencia a helyszínen a kirándulásoknál- és az esküvőnél is
  • Főbb látnivalók:
    Burj al Arab, a világ egyik legmagasabb, vitorla alakú szállodája, Jumeirah Beach, Dubai legszebb tengerpartja, Dubai Marina a világ legnagyobb ember alkotta kikötője, Burj Khalifa, a 828 méteres felhőkarcoló, Pálma-sziget, Dubai Creek, a régi kikötő, Dubai Mall, az elképesztő bevásárlóközpont. De részt vehetünk sivatagi kirándulásokon, vagy kirándulhatunk Abu Dhabiba is.
     

Bár sokan úgy gondolják, Dubai csupán a fényűzésről szól, számos programlehetőség garantálja, hogy jól érezzük magunkat, az esküvői helyszínek tekintetében is igen széles a választék.
 

.. és hogy mennyibe kerül egy esküvő Dubaiban? A sivatagi esküvői csomag kb. 330.000 Ft, a repülőjegy 2 főre megközelítőleg 300.000 Ft. A szállodákat tekintve hatalmas a választék, 2 fő számára kb. 360.000 ft-ba kerül 4 éjszaka tengerparti, 5*-os szállodában.
Azaz kb. 1.000.000 Ft-ból megszervezhető egy 4 napos ott tartózkodás az esküvővel, ha 7 napra utaznánk, kb. 300.000 ft-tal kell többet szánnunk az utazásra.

El tudjátok magatokat képzelni a sivatagi naplementében? Ha igen, várunk titeket irodánkban (Budapest, Munkácsy Mihály u. 23.), ahol tengernyi utazási ajánlat vár elérhető áron!
Tájékozódjatok a részletekről, szállás és esküvői csomagok itt:https://eskuvokulfoldon.hu/dubai

Vissza a hírekhez