Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK - CIPRUS

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

Mi más lenne alkalmasabb egy európai esküvőre, mint Ciprus szigete, ahol a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité a legenda szerint kilépett a tenger habjaiból. Ciprus bár földrajzilag Ázsiához tartozik, politikailag Európa része. 

A rendkívül gazdag és változatos történelmi múlttal rendelkező szigeten bronzkori és föníciai sírokat, bizánci várakat, velencei falakat, római villákat, mozaikokat és oszmán mecseteket találunk, de a természet, a változatos táj is kirándulásra csábít, a sziget belsejében található hegyek, a dús szőlőültetvények és a változatos tengeröblök mind-mind csodás látnivalókat jelentenek.

Az ide érkezőket mediterrán klíma fogadja, több mint 300 napsütéses nappal, a bátrabbak már áprilisban és még novemberben is fürdenek a tengerben. Ciprus csodás helyszíne lehet egy tavaszi, nyári esküvőnek, fehér homokos, a kék minden árnyalatában játszó tengerpartjával felejthetetlen élménnyé teszi a nagy napot. Ráadásul közeli úti cél lévén a család is utazhat az ifjú párral, így nem maradnak le a fontos eseményről.

Házasodjatok össze Cipruson, a szerelem szigetén, hiszen:

  • csodálatos, mélykék tengeröblöket, gyönyörű homokos standokat találtok itt
  • a mediterrán térség valamennyi szigete közül itt a legtöbb a napfényes órák száma
  • a történelem- és régészet kedvelői sem unatkoznak, látnivalók sora várja az érdeklődőket
  • Kelet és nyugat ízvilága keveredik Ciprus szigetén, elképesztően változatos ételeket kóstolhattok! A legtöbb ember ismeri már a moussaka nevét, mely Ciprus egyik legjellemzőbb étele. A friss hal választéka is bőséges a kardhal, a vörös márna, a vörös aligátorteknős, tintahal, homár és garnélarák. A baklava itt édes tésztából és fahéjas dióból készül. A meze szintén nagyon közkedvelt étel, 10-15 ételféleséget kóstolhat végig az utazó étkezése során.

A szervezés költsége Cipruson is az igényektől függ. Egy hivatalos esküvői csomag kb. 400.000 Ft, amely ár a tengerparti esküvői szertartás és a magyar esküvőszervező szolgálatain túl tartalmazza a feldíszített autós transzfert, a menyasszonyi csokrot és a vőlegény kitűzőjét, a tortát, valamint a pezsgőt is. Természetesen itt is van lehetőség több helyszínes fotózással, videófelvétellel bővíteni a csomagot – amely nem drágább, mint Magyarországon-, de fodrász, sminkes is rendelkezésre áll.

A repülőjegy ára megközelítőleg 100.000 Ft, a szállások között lehet találni remek ár-érték arányú szállodákat.

Kedvet kaptatok? Vinnétek a családot a nyaralással egybekötött tengerparti esküvőtökre? Várunk titeket irodánkban (Budapest, Munkácsy Mihály u. 23.), ahol segítünk eligazodni a szállodák kínálatában és megtaláljuk számotokra a legjobb esküvői csomagot!

Szállásajánlatokért és esküvői csomagokért kattints:  https://eskuvokulfoldon.hu/ciprus

Vissza a hírekhez