Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

ESKÜVŐI HELYSZÍNEK - BALI

Kategória: ESKÜVŐI HELYSZÍNEK ,

Esküvői helyszíneket bemutató sorozatunk következő állomása Bali. Ha fehér homokos tengerparton szeretnéd kimondani a boldogító igent, egy olyan szigeten, ahol alig találkozol emberekkel, nem Bali a te úticélod. Mégis, sokan választják az indonéziai szigetet esküvőjük és nászútjuk helyszínéül, hiszen kultúrája, a helyiek kedvessége, a csodás rizsföldek látványa, megkapó hangulata és a számos programlehetőség felejthetetlenné teszi az utazást. Lássuk, miért érdemes Balit választani!

  • kulturálisan a legtöbbet nyújtó trópusi üdülés (a hit és mítoszok áthatják a mindennapokat, törzsi eredetű, hipnotikus táncelőadások, több, mint 20.000 templom és szentély, állandó felvonulások, ünnepségek teszik színessé az ott tartózkodást)
  • természeti látnivalók széles tárháza (vulkántúrák, teraszos rizsföldek, teaültetvények, madár- és hüllőparkok)
  • különlegesen szép kézműves termékek és egyéb helyi jellegzetességek (batik, fafaragás, ezüst, fűszerek stb.)
  • egész évben magyar nyelvű asszisztencia (kirándulásokon 8 főtől magyar idegenvezetés)
  • a helyszínen alacsony árak (étkezés, szórakozás, közlekedés)
  • indonéziai konyha ételkülönlegességeit gyakran kínálják forró öntetekkel, chilivel és más csípős szószokkal

A Balin kötött nem hivatalos esküvői ceremónia kb 1.300.000,- Ft/pár, amely összeg tartalmazza a szállást 7 éjszakára 5*-os szállodában, reggelivel.

+ EGY KIS EXTRA…

Kolléganőnk, Fábrik Nóra nemrégiben Balin járt, új esküvő helyszíneket fedezett fel és hozta el nektek. Nórit teljesen elvarázsolta a csodás sziget, a következőket mondta utazásáról:

„Visszavágyom ebbe a trópusi paradicsomba, köszönhetően az ott élők vendégszeretetének, kedvességének, mindig mindenki mosolyog, amitől máris jókedvünk lesz :-) Olyan hangulata van a szigetnek, amit nem lehet szavakkal leírni, érezni kell. A naplementét át kell élni a seminyaki tengerparton, ahol rengeteg ember gyűlik össze nap mint nap 5 óra körül, és a különböző tengerparti bárok babzsák foteljeiből nézik együtt ahogy a nap nyugovóra tér.

Balin mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást: Kuta - a bulizni vágyók partja, Nusa Dua - a szép tengerpartot kedvelőké, Seminyak - az éjszakai életet, bárokat, éttermeket, és a szép tengerpartot kedvelők partja, Ubud - a kultúra központja: fafaragások, Majomerdő, rizsföldek teszik felejthetetlenné.

Az esküvői ceremónia is igen különleges ezen a helyen, balinéz kislányok szórják a virágszirmokat a trópusi kertben, ahol kimondjátok az igent (pl Melia Bali Hotel). De lehetőség van üvegfalú kápolnát választanotok a tengerpart látványával (Kempinski Bali - igazi csoda hely. A  nemrégiben nyílt szálloda, minden luxust igényt kielégít, indonéz árfekvésben - 7 éj reggelivel kb 660.000,- Ft/pár- ugyanez a színvonal a Karib-tenger, illetve az Indiai-óceán térségében kb. a duplájába kerül.)

Ha távol a tengertől, a rizsföldek közepén szeretnétek összeházasodni, akkor Ubud a jó választás (pl. Wapa Di Ume Ubud).”

El tudjátok magatokat képzelni a tengerparton egy babzsákos bárban, ahol több száz ember várja a naplementét? A nászutatokat is aktívan, számos programot szervezve képzelitek el? Akkor Bali megfelelő helyszín lehet az esküvőtökre, várunk titeket irodánkban (Budapest, Munkácsy Mihály u. 23.), egyedi ajánlatot készítünk számotokra!

Szállás és esküvői csomag itt: https://eskuvokulfoldon.hu/bali2

Vissza a hírekhez