Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

St Lucia-i fakultatív kirándulások

St. Lucia szigettúra - Egész napos autóbuszos kirándulás
Töltsön el egy egész napot és fedezze fel St. Lucia szigetét busszal, egyetlen nap alatt. Lehetősége nyílik megismerni a fő várost Castrist. Alkalma van megtekinteni a banán ültetvényeket és ellátogatni egy kis halászfaluba. Feledhetetlen élményben lehet része a vulkán kráternél, ami a Világörökség része. Látogatást tehet egy botanikus kertben, ahol megtekintheti a Gyémánt-vízesést. A nap során ebéd.
 
Naplementei hajókázás - Délutáni program
Legyen részese egy felejthetetlen naplementei hajókirándulásnak a nyílt tengeren. A kalózhajónk fedélzetén megkóstolhatja a különleges rumos puncsot. A kirándulás tartalmazza a transzfert (szálloda -kikötő - szálloda) között.
 
Anse La Ray-i halászfalu felfedezése - Délelőtti program
St. Lucian egész évben lehetőség nyílik halászatra, horgászatra. Töltsön el egy kellemes délelőttöt az Anse La Ray-i hal fesztiválon, ahol megismerkedhet pár különleges halfajtával illetve meg is kóstolhatja őket! A kirándulás tartalmazza a transzfert (szálloda - halászfalu - szálloda) között.
 
Búvárkodás a szigeten - Egész napos program
Búvárkodni St. Lucian egyszerűen egy felejthetetlen élmény! Ha velünk tart, akkor egy csodálatos élményben lehet része. Lehetőség nyílik haladóknak és kezdőknek is részt venni ezen a programon. A haladóknak a Marine Parkban hajóról, míg a kezdőknek a tengerpart az alkalmas hely búvárkodásra. Minden szükséges felszerelés megtalálható a búvár központban. A kirándulás tartalmazza a transzfert (szálloda - búvárközpont - szálloda) között.
 
Golfozási lehetőség - Kora reggeli vagy késő délutáni program
Próbálja ki, golfozzon St Lucia legnagyobb golf központjában egy 18-lyukú pályán. A kirándulás tartalmazza a transzfert (szálloda - Golf Club - szálloda) között.
St Lucia-i fakultatív kirándulások St Lucia-i fakultatív kirándulások St Lucia-i fakultatív kirándulások St Lucia-i fakultatív kirándulások St Lucia-i fakultatív kirándulások

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.