Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Rixos The Palm Dubai 5*

Az ikonikus Pálmaszigeten található resort 230 szobával rendelkezik. Csodálatos kilátást nyújt az Arab-öbölre, a Dubai Marina-ra és Dubai többi látványosságára. A modern berendezésű szobák, suitek tengerre néző erkéllyel rendelkeznek, bennük merülőkád és esőzuhany. szállásától az Aquaventure vízipark 10 perces autóútra található. A szálláshely a Mall bevásárlóközpontba naponta több alkalommal ingyenes transzfert biztosít. 
 
Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5* Rixos The Palm Dubai 5*

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.