Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Nissiana Hotel 3* | Ciprus

Az egy főépületből és több kis villaszerű bungalóból álló igen kedvelt szálloda Ayia Napa leghíresebb részén, a fehér homokos és pálmafákkal körülvett Nissi Beach strandtól mindössze 150 méterre fekszik. Ayia Napa központja a hoteltől 2 km.

Felszereltség: recepció, étterem, bár, poolbar, konferencia termek

Szoba: légkondicionáló, fürdőszoba, hajszárító, TV, telefon, erkély vagy terasz, széf  

Sport, szórakozás: medence, gyerekmedence, napozóterasz, napernyők és nyugágyak, fedett medence, szauna, pezsgőfürdő, masszázs, teniszpálya, asztali tenisz, biliárd, gyermekjátszótér, minigolf, játékterem.

www.nissianahotel.com

 

Nissiana Hotel 3* | Ciprus Nissiana Hotel 3* | Ciprus Nissiana Hotel 3* | Ciprus Nissiana Hotel 3* | Ciprus Nissiana Hotel 3* | Ciprus

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.