Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Mauritius | Hivatalos esküvők

Miért éppen Mauritius?

  • ázsiai, afrikai és európai kultúrák és vallások különleges kavalkádja
  • egész éves úticél: "télen" azaz július – augusztusban is 20-25 °C víz és levegő egyaránt
  • látványos fehérhomokos partok, azúrkék tenger, a szigetet körülvevő korallgyűrű miatt úszásra alkalmas strandok
  • egzotikus piacok, gyöngyékszerek, különleges anyagból készült ruhaneműk, hajómodellek
  • indiai – kínai – francia – kreol konyha ízei és kitűnő tengeri ételek
  • gazdag programválaszték, kirándulások: Pamlemousses botanikus kert a térség egyik legjelentősebb gyűjteménye, krokodil & madárpark, csodálatos vízesések a sziget belsejében, egyedülálló vulkanikus képződmények, teaültetvények, cukornádültetvények és feldolgozás: rumkészítés, óriás teknősök, szent hindu tó stb.
     
Mauritius jan. febr. márc.  ápr.  máj. jún. júl. aug. szept. okt. nov. dec.
nappal (°C) 30 29 29 28 26 24 24 24 25 27 28 29
éjszaka (°C) 23 23 22 21 19 17 17 17 17 18 19 22
napos órák (ó) 8 7 7 8 7 7 8 8 8 8 9 8
víz hőfok (°C) 27 26 26 27 25 24 23 25 27 28 28 27
csapadék (mm) 220 200 220 130 100 70 60 65 40 40 50 120
 

Partszakaszok:
Grand Baie: Port Louis-tól, a fővárostól 20 percre fekszik Mauritius elsőszámú üdülővároskája, ahol számtalan éttermet, üzletet, szórakozási lehetőséget találunk. Ideális választás az aktív üdülést kedvelőknek, hiszen innen indulnak a katamarán-, üvegfenekű hajó és tengeralattjáró kirándulások is. Mivel a város a kikötőként használt öböl köré épült, ideálisak a városkától pár kilométerre, a homokos part mentén épült hotelek.
Le Morne: A sziget nyugati oldalának egyik különleges partja. A jellegzetes szikla alatt cukornádültetvényeket, a part mentén ápolt kerttel rendelkező szállodákat találunk. Ez a part a repülőtértől kb. 1 órás panorámaúton közelíthető meg. A látványos félszigeten 4 km egybefüggő homokos partszakasz fut végig. Vízisportok széles választéka várja az ide látogatókat! A sziget déli részén azonban kevesebb a kirándulási lehetőség, így az itt található szállodákat a nyugodt üdülést kedvelőknek ajánljuk.
Belle Mare: Port Louis-tól kb. 50 percre, a sziget keleti oldalán található ez a csodálatos, hosszú, kellemes partszakasz. A poszterekről ismert azúrkék óceánt többtíz kilométer finom, fehérhomokos part szegélyezi. Partján számos, nagy területen elhelyezkedő igazán elegáns szálloda található, melyek a szórakozási és étkezési lehetőségek széles skáláját kínálják. Az egész évben nyugodt partszakaszon a téli (ott júl-aug.) hónapokban hűvös (délkeleti) szelek fújnak, így ilyenkor melegebbek a sziget hegyektől védett, északi, nyugati partjai.Magyar idegenvezető a helyszínen (felár ellenében)!

Fakultatív kirándulás

Részvételi díj:

Repülőjegy illetékkel kb: 500.000 Ft / pár ártól
Szállás, ellátás, esküvő: lsd. alább
Transzfer reptér – hotel – reptér:  40.000 Ft / pár
Útlemondási díj:  2 %
Utasbiztosítás:  1.140 Ft / nap / pár
Vízum: magyar útlevéllel nem szükséges
Repülési idő (levegőben, kb.): 14 óra
Időeltolódás (télen / nyáron): 3 / 2 óra

 

Esküvő az Attitude szállodákban

Szállodák: 

Attitude Beach Emeraude 3*

Attitude Coin de Mire 3*

Attitude Recif 3* superior

Attitude Tropical 3* superior

Attitude Zilwa 4*

Esküvő a Sun Resortokban

Szállodák:

Ambre Hotel (Sun Resorts) 4*

La Pirogue Beach (Sun Resorts) 4*

Long Beach 5* (Sun Resorts)

Sugar Beach 5* (Sun Resorts)


Esküvő a Lux szállodákban

Szállodák: 

Lux Belle Mare 5*

Lux Grand Gaube 4*+

Lux Le Morne 5*

Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők Mauritius | Hivatalos esküvők

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.