Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Kempinski tengerparti esküvő

Az esküvő hivatalos, Magyarországon hitelesíttetni lehet !

2021

Ára: 480 000  Ft / pár, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
(hétvégi felár 70.000 Ft)
 
·esküvőszervező szolgáltatásai, hivatalos költségek
·ceremónia a tengerparton, trópusi virág dekoráció, gyűrű tartó 
·torta, 1 üveg habzóbor, üdítők 
·menyasszonyi csokor, vőlegénynek kitűző.
 
Hivatalos esküvő esetén szükséges dokumentumok:
- útlevelek másolata
- születési anyakönyvi kivonatok másolata & angol v. francia nyelvű hiteles másolata v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű)
- hivatalos igazolás a családi állapotról, ennek angol v. francia nyelvű hiteles másolata.
Amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & angol v. francia nyelvű hiteles másolata szükséges.
A polgári ceremóniát hétfőtől péntekig tartják meg (kivétel a nemzeti ünnepek). Valamennyi dokumentumot 1 hónappal az esküvő dátuma előtt a Coral Tours irodájában le kell adni!
Kempinski tengerparti esküvő

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.