Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Jumeirah Beach Hotel 5*+

A 600 szobás luxus hotel közvetlenül a Jumeirah Beachen fekszik, kb. 900 méteres saját stranddal, több mint 10 étteremmel és bárral, 5 úszómedencével. Hotel egyik legjobb szállodája.A vendégek számára korlátlan, ingyenes belépés biztosított a Wild Wadi Water víziparkba. A szálloda ízlésesen berendezett tágas szobáiból a Perzsa-öbölre nyílik kilátás. Ingyenes transzferszolgáltatás biztosított a Mall bevásárlóközponthoz. 
 
www.jumeirah.com
Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+ Jumeirah Beach Hotel 5*+

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.