Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

JA Ocean View Hotel 4* / Dubai

A hotel a híres Jumeriah beach-től pár méterre található, a The Walk on Jumeriah Beach sétányon. Számos vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek a közelben. A szállodából festői panoráma tárul az utasok elé az Arab-öbölre, minden szobája tengerre néző kilátással és erkéllyel rendelkezik. 
 
www.jaresortshotels.com/en/dubai/ja-ocean-view-hotel
JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai JA Ocean View Hotel 4* / Dubai

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.