Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Hilton esküvői csomagja

Az esküvő hivatalos, honosíttatni lehet !

2021

Ára: 350 000 Ft / pár, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 
- esküvői koordinátor
- polgári ceremónia a saját villa tengerre néző teraszán
- egyszerű díszítés
- tanuk biztosítása
- 1 üveg habzóbor, édes falatkák a ceremónia után.
 
A csomaghoz foglalható kiegészítő szolgáltatások:
 
- frangipani menyasszonyi csokor, vőlegénynek kitűző: 50.000 Ft
- fotók USB-n: 140.000 Ft
- torta: 60.000 Ft
- gyertyafényes ünnepi vacsora: 100.000 Ft.
 
Hivatalos esküvő esetén szükséges dokumentumok:
-útlevelek másolata
-születési anyakönyvi kivonatok másolata & angol v. francia nyelvű hiteles másolata v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű)
-hivatalos igazolás a családi állapotról, ennek angol v. francia nyelvű hiteles másolata.
 
Amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & angol v. francia nyelvű hiteles másolata szükséges. A polgári ceremóniát hétfőtől péntekig tartják meg (kivétel a nemzeti ünnepek). Valamennyi dokumentumot 1 hónappal az esküvő dátuma előtt a Coral Tours irodájában le kell adni!
Hilton esküvői csomagja Hilton esküvői csomagja

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.