Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Hilton Dubai The Walk 4*+

A 363 szobás, 43 emeletes hotel néhány lépésre található a strandjától, a dubaji kikötő mellett, a The Walk sétányon helyezkedik el. A közelben számos szórakozási-, étkezési- és vásárlási lehetőség. Található benne kültéri úszómedence, edzőterem is. 
A jól felszerelt, fényűző szobák modern, ízléses berendezéssel rendelkeznek. A  szobákból pazar kilátás nyílik a Jumeirah tengerpartra, a Pálma-szigetre és az Arab-öbölre. 
 
www3.hilton.com
Hilton Dubai The Walk 4*+ Hilton Dubai The Walk 4*+ Hilton Dubai The Walk 4*+ Hilton Dubai The Walk 4*+ Hilton Dubai The Walk 4*+ Hilton Dubai The Walk 4*+

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.