Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Hilton Dubai Jumeirah Resort 5*

A 389 szobás luxus szálloda közvetlenül a Jumeirah Beach-en fekszik. A hotel mögött számtalan vásárlási-, étkezési- és szabadidős lehetőség. Az úszómedencét és a napozóágyakkal ellátott magánstrandot mindössze egy pálmaliget választja el egymástól. A közös helyiségekben ingyenes wifi. A pazar berendezésű szobáiból teljes vagy részleges kilátás nyílik a tengerre. 
 
www3.hilton.com
Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5* Hilton Dubai Jumeirah Resort 5*

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.