Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Atlantis, The Palm 5*+

Az 1539 szobás, legendás saját homokos stranddal rendelkező 5 csillagos Atlantis The Palm hotelből lenyűgöző kilátás van az Arab-öbölre. A szálloda víz alatti akváriummal rendelkezik, van lehetőség delfinekkel úszásra. Az Aquaventure vízi parkba és a Lost Chambers akváriumba ingyenes belépő biztosított. Az arab stílusban berendezett szobákhoz festői kilátást nyújtó erkély tartozik. 
www.atlantisthepalm.com
Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+ Atlantis, The Palm 5*+

A(z) eskuvokulfoldon.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a eskuvokulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a eskuvokulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.