Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
 • Coral Tours

Általános tudnivalók

Köszönjük bizalmukat, hogy weboldalunk és ajánlataink megtekintésével irodánkat megtisztelik!

2001-től Magyarországon először, elindítottuk a külföldi nászutak, esküvők szervezését egzotikus helyszíneken. Elsőként jelentettünk meg Egzotikus esküvők, Nászutak katalógust. Az elmúlt évek során több száz esküvőt szerveztünk, utasaink megbízzák irodánkat a legapróbb részletek megszervezésével is. Mindent, amit a külföldi esküvőkről tudni kell, egy helyen megtalálják!

Ha külföldi esküvőt terveznek, érdemes irodánkba személyesen is bejönni, hogy átlapozhassák albumainkat, melyekben esküvős párjaink szerepelnek szebbnél szebb tengerparti helyszíneken. A választásban biztosan segítenek a mesés képek, és a sok desztináción szerzett személyes tapasztalatunk.

Tapasztalatunk minden nászutas pár igényeinek teljesítésével egyre nő. Bízunk benne, hogy utazásuk során mindenhol érezni fogják Önök is azt a megkülönböztetett figyelmet, ami a CORAL TOURS nászutasainak a szervezés első lépésétől a hazaérkezésig biztosított!

Kellemes álmodozást, vidám tervezgetést és nagyon sok boldogságok kívánunk!

 

  

MENNYIBE KERÜL EZ NEKEM NAGYSÁGRENDILEG?

(2 főre, 1 hétre, repülővel középkategóriás szállodában, ellátással, alap esküvői csomaggal)

 
kb. 800.000 Ft / pár Ciprus
kb. 1.200.000 Ft / pár Kuba, 5* all inclusive
kb. 1.500.000 Ft / pár Dominika 5 *(all inclusive),
kb. 1.500.000 Ft / pár Maldív-szk. 4*, Mauritius 4*, Seychelle-szig.
kb. 3.000.000 Ft / pár Bora Bora

JÓ TUDNI

 • Úticéljainknál hivatalos és nem hivatalos esküvők sorából válogathatnak, a szükséges dokumentumokról az adott desztinációnál / országnál lehet tájékozódni.
 • Vannak olyan esküvős helyszíneink, ahol az esküvőszervező magyar. Számos úticélnál pedig magyar tolmácsot tudunk biztosítani az esküvőhöz. 
 • A feltüntetett nászutas ajándékokat a szállodák előzetes értékesítés nélkül megváltoztathatják /  visszavonhatják, így azokért felelősséget nem vállalunk, azokkal kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni.
 • Az egyenlítő menti országokban 12 órás nappalokra számíthatunk, azaz viszonylag korán sötétedik! Ez befolyásolja az esküvők időpontját is, helyi partnereink a minden szempontból legmegfelelőbb esküvői időpontot fogják javasolni Önöknek. (pl. megfelelő fényviszonyok a fotózáshoz) 
 • Természetes, hogy apály idején a víz több száz métert is visszahúzódhat a parttól. Ez fontos információ egy tengerparti esküvő esetén fotózás szempontól.
 • Korallszigeteken (pl. Maldív-szigetek, Mauritius) az óceánban való fürdéshez a letört korallok miatt ajánlott a fürdőcipő viselete.
 • Egyes szigetek védelme érdekében (pl. Maldív-szigetek) mesterséges gátakat kellett építeni, melyek esetenként korlátozhatják a szobához legközelebb eső parton való fürdést.
 • Úticéljaink étkezési és higiéniás szokásaik eltérőek lehetnek a hazánkban megszokottaktól. Erről bővebb információt az Útikalauz menüpontban olvashat. Általánosságban elmondható, hogy a csapvíz fogyasztása nem ajánlott!
 • Útlevelét legyen kedves ellenőrizni utazás előtt 40-45 nappal! A legtöbb országba csak akkor lehet belépni, ha útlevele a hazaérkezés napjától számítótt 6 hónapig még érvényes! Irodánk a megfelelő dokumentumok hiánya miatt meghiúsult utazásokért felelősséget nem vállal.
 • Irodánk a mindenkori helyek függvényében - igyekszig megtalálni az Ön utazásához legelőnyösebb (ár, szolgáltatás, csatlakozások, stb.) légitársaságot, és arra foglalást készíteni. A repülőjegyek ára szezontól, légitársaságtól, a repülés napjától, a járat telítettségétől és számos további paramétertől függ, tehát nem kizárólag a szolgáltatások minőségétől és mennyiségétől. A légitársaságok azonos szolgáltatásért - pl. a mindenkori helyek függvényében - különböző árkategóriákat állapítanak meg, így előfordulhat, hogy két utas, akik teljesen azonos szolgáltatásokat vesznek igénybe, mégis teljesen eltérő árat fizetnek a jegyért, pl. több hónappal indulás előtt történő foglalás esetén ált. jelentősen kedvezőbben vásárolhatók meg a repülőjegyek.
 • A feltüntetett szálláskategóriák mindig az adott ország előírásainak felelnek meg, melyeket azonban egyes esetekben irodánk tapasztalata szerint korrigált. Ezért előfordulhat, hogy közel azonos kategóriájú szállodák minősége a valóságban eltér. Irodánk fenntartja a jogok, hogy kategórián belül szállodát cseréljen.
 • Szállodai szolgáltatások: a szállodák szolgáltatásainál (pl. felszereltség, étkezések, lehetőségek) a rendelkezésünkre álló adatokat szerepeltetjük. Ettől - előzetes értesítés nélkül - a szálloda saját hatáskörében eltérhet, egyes szolgáltatások nyújtását szüneteltetheti, megszüntetheti, megváltoztathatja, épületeit, épületrészeit, szobáit, helységeit tetszőleges időpontban felújíthatja, karban tarthatja. Bár irodánk mindent megtesz, hogy a közölt adatok helyesek legyenek, a fentiekhez kapcsolódó kellemetlenségekért irodánkat kártérítési kötelezettség nem terheli.
Oldalainkon szereplő árak nem tekinthetők konkrét árajánlatnak, az a mindenkori szezonok és helyek függvénye. A mindenkori legkedvezőbb ajánlatról érdeklődjön irodánkban!